Rabo ClubSupport (2020-10-06 )

De stemperiode Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!


Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt

Stemmen
Leden van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Tijd om campagne te voeren
De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelpakket downloaden om actief aan de slag te gaan. Heb je dit nog niet gedaan, ga er dan nu mee aan de slag. Want elke stem telt!

GA NAAR DE WEBSITE   (koppeling openen in een nieuw venster!)

Voert jouw club online campagne? Wij vinden het leuk om te volgen wat jullie doen. Door de hashtag #RaboClubSupport in je berichten te gebruiken, kunnen wij jullie campagne volgen.

De bekendmaking van de uitslag van Rabo ClubSupport vindt dit jaar online plaats. Een feestelijke finale-avond is helaas niet mogelijk. Je ontvangt in de eerste week van november een mail met daarin de uitslag voor jouw club. De totale uitslag is vanaf dat moment ook terug te lezen op de Rabo ClubSupport-webs