Bedrijven in uw buurt

Web-Works

Web-Works is gespecialiseerd in het aanbieden van webhosting en het verzorgen van internettotaal oplossingen voor het midden en kleinbedrijf. Wij bieden kwaliteits oplossingen tegen een aanvaardbaar tarief. Wij zijn de ideale partner voor uw bedrijf, vereniging, stichting of uzelf. Onze servers staan bekend als een van de snelste op het internet tegen een aantrekkelijke prijsstelling


Ga naar de site

De derde gang

Uw kok op locatie:

Chantal Akkus-van der Meulen


Ga naar de site

Patyna

Vlakbij het historische centrum van Bolsward vindt u het moderne appartementencomplex It Heechhout. In It Heechhout woont u zelfstandig, en kunt u altijd terugvallen op het zorgteam van Patyna. Dat geeft een veilig gevoel.

In It Heechhout kunt u comfortabel en sfeervol wonen. Door het ruimte aanbod van activiteiten is er bovendien vaak iets te doen. Een bruidsshow, een optreden van een internationale dansgroep en elke week biljarten en breien. Daarnaast heeft It Heechhout een aantal voorzieninge in huis, zoals een restaurant en een bibliotheek.

https://www.patyna.nl/zorglocaties/bolsward


Stipepunt

Stipepunt Bolsward

Met ingang van maandag 2 december heeft het Stipepunt Bolsward, inclusief Papierwinkel Bolsward tijdelijk kantoor op:

-- Maandagmiddag van 13.00 – 16.00 uur, Nanne Reijnstraat 19A (aanbellen bij kantoor Sociaal Collectief, gebouw Nieuw Elim)
--Donderdagmorgen van 9.00 – 12.00 uur, Nanne Reijnstraat 19A (aanbellen bij kantoor Sociaal Collectief, gebouw Nieuw Elim)

De mailadressen en telefoonnummer blijven ongewijzigd: stipepuntbolsward@voorelkaardoen.nl , 06-46157152 en/of papierwinkelbolsward@voorelkaardoen.nl, 06-52071121

Op maandag 16 december en vanaf 20 december tot en met 5 januari 2020 is het Stipepunt Bolsward (inclusief papierwinkel) gesloten.

https://www.bmf.nl/home/bolsward.html

Vitaloo Bolsward

Zwemlessen

https://www.optisport.nl/vitaloo


uw Bedrijfsnaam

Uw bedrijfsnaam met  URL  tegen een kleine vergoeding per jaar.


Ga naar de site

 

Agenda

Wanneer: 01-01-1970
Wat:
Lees Meer...